31 weeks sudah.....

Monday, August 27, 2012

salam....

agak lame mommy xceloteh d blog sendiri nih.......bukan xde ape yg nak diceritakan tp sejak akhir2 nih mate ni sik layu je bile ngadap PC.....2 yg lame x hapdet....alhamdulillah kandungan mommy dh masuk 31 minggu dan ini bermakne mommy punye less dr 7 minggu sblm meletop.....hadoooii...rasenye br je preggy beberape bln....tub2 dh nak dekat deliverpn.....last weeks mommy dh start checkup kat Al Islam Specialist Kampung Baru....hurm.....sbnarnye mmg mommy akan deliver bby kedua kat c2 insyaallah...tp kali ni biar la normal plak....nak gak merase beranak secara normal..mudah2an kali nih bebi boleh beri kerjasama.....hihihi.....time puase ri2 mommy skali lg terpakse minum air gula buat kali kedua tuk mengetahui same ade mommy ade kencing manis or x...tp alhamdulillah xde......kemungkinan boleh deliver by normal doc kate if bebi kicik sket dr abgnye......insyaallah.......29 weeks bebi mommy dh 1.2kg pn....amin......mudah2an xla kamu besar dr abg ek.....abg dulu 3.31kg tu yg payan nak kuar normal..nk kuar ikot tingkap gak...hahahaha......dn lepas ni juga temujanji di kk bermulalah 2 weeks sekali.........waduh2......ok la tata.....
Suke ke??? LIKEkan je!!!!

0 comments:

Post a Comment

 
!-- page load timer start -->
copyright@Segala Yang Tercatat diatas adalah Hak Milik Mommy Nyrra